28 Dec 2016

PLATSANNONS

Är du eller någon du känner Växjö Citys nästa centrumutvecklare? Läs mer här!

Arbetsplatsbeskrivning
Växjö har ca 90 000 invånare och många bor i Växjö stad. Staden ligger mitt i Småland med en besöksradie på 10-15 mil där det bor ca 1,2 miljoner människor. Växjö är en universitetsstad och har en egen flygplats. Växjö har ett expansivt och bra näringsliv, över 7000 företag. Växjö är sedan länge känt som en stark handelsplats och har ett rikt kulturliv, en växande turism och ett mycket bra samarbete mellan kommun och näringsliv. År 2010 vann Växjö ”Årets stadskärna”.

Om Växjö Citysamverkan AB
Bolaget, av vilket fastighetsägare, kommun och näringsidkare är intressenter och ägare, bildades 2006 och arbetet påbörjades 1 januari 2007. Växjö Citysamverkan AB har ca 180 medlemmar inom handel och restaurangnäring. Så gott som alla de stora fastighetsägarna är med i organisationen. Många nya näringar har etablerat sig i stadskärnan de senaste åren och handelsutvecklingen är positiv.

Arbetsuppgifter
Som centrumutvecklare bidrar du till att stärka utvecklingen av Växjö city som regionens främsta besöksmål. Växjö city ska vara en plats för upplevelser och möten där näringarna utvecklas positivt. Arbetet bedrivs i olika arbetsgrupper under ledning av centrumutvecklare och innefattar t ex etableringsfrågor, marknadsföring och aktiviteter/evenemang.

Du driver och utvecklar verksamheten i enlighet med uppsatta mål och strategier och rapporterar till styrelsen. Du leder vår marknadsgrupp och marknadsför samt skapar aktiviteter i city på ett sätt som gör att medlemmar likväl som besökare blir engagerade och delaktiga i utvecklingen. Du följer upp, analyserar verksamheten och ger förbättringsförslag till styrelsen som underlag för beslut. Du är Växjö Citys ansikte utåt och möter media på ett professionellt sätt. Du har övergripande budget- och personalansvar ansvar samt ansvar för rapportering och uppföljning av ekonomi. Du sköter en del administrativt arbete för att på bästa sätt kunna driva verksamheten.

Kvalifikationer
För att vara den person vi söker har du akademisk utbildning med lämplig inriktning eller jämförbar erfarenhet. Några års arbetslivserfarenhet är meriterande och du får gärna ha erfarenhet av utvecklingsarbete, större förändringsprojekt och eget företagande. Som person är du driven, tar initiativ och är nytänkande. Du samverkar gärna med andra för att driva utvecklingsprocesser och inspirerar med din positiva attityd. Du är strukturerad och klarar att planera, prioritera, driva och genomföra flera aktiviteter samtidigt. Du har god kommunikativ förmåga, uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och gärna engelska. Du arbetar självständigt och har förmågan att leda dig själv och andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett önskemål.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk senast den 18 januari 2017 till ansokan@vaxjocity.se alt. till postadressen nedan.

Växjö Citysamverkan AB, Att. Tomas Lundahl
Kungsgatan 6 B, 352 33 Växjö

Kontaktpersoner
Styrelseordförande Tomas Lundahl, 0730-910 389
Styrelseledamot Jessica Sundberg, 0705-451 109

Välkommen med din ansökan!