HOTELL

best western

Quality Hotel Royal Corner
En rofylld pärla i centrala Växjö med härlig relaxavdelning och spännande upplevelsepaket. Golf, glaskonst, design. Sköna omgivningar. Stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter inom gångavstånd. Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till alla 159 luftkonditionerade rum, trådlöst internet, 11 konferens- och möteslokaler med plats för fura till 140 personer.

Liedbergsgatan 11
0470-70 10 00
www.choice.se/quality/royalcorner

cardinal

Clarion Collection Hotel Cardinal
Clarion Collection Hotel Cardinal är ett personligt förstaklasshotell med 111 komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Hotellet ligger på en gågata mitt i city nära shopping, kultur och andra nöjen. 200 m från järnvägsstationen och bussterminalen. Konferensfaciliteter. Eget varmgarage. Gratis trådlöst internet. Härlig frukost med ekologiska produkter ingår i priset. Hotellet bjuder på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Bäckgatan 10
0470-72 28 00
www.choice.se/collection/cardinal
cc.cardinal@choice.se

elite park

Elite Park Hotel
Fyrstjärnigt hotell med 76 vackra rum mitt i centrala Växjö. Rummen är ljusa, funktionella och passar utmärkt för både vila och arbete. Bredbandsanslutning på alla rum. Parkering finns både utomhus och i varmgarage. Luftiga och funktionella konferenslokaler för alla tillfällen, från det lilla mötet på 2 personer till stora kongresser på 800 personer.

Västra Esplanaden 10-14
0470-70 22 00
www.elitehotel.se/parkhotel

elite stadshotell

Elite Stadshotellet
Fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell mitt i Växjö med komfort och service i toppklass. Hos oss finns något som passar alla smaker och önskemål. Vi erbjuder konferens- och festlokaler för upp till 200 personer. Smakfulla måltider serveras i restaurang ”Lagerlunden Grill & Bar” och här kan man även ta en drink i baren. Stans största utbud av öl och whisky finner man i vår pub ”The Bishop’s Arms” som även erbjuder en varierad pubmeny. Energiska nattugglor bör besöka vår nattklubb ”Grace” som är ett av stans hetaste ställe.

Kungsgatan 6
Telefon 0470-134 00
www.elite.se/stadshotellet

Pm_vanner_hotel

Hotel PM & Vänner
Prisbelönta restaurangen PM & Vänner utökade under våren 2014 med Nordens första gastrohotell. Hotellets dekor reflekterar filosofin skog, äng och sjö med materialval som öländsk kalksten och massiva ekgolv från de mörka skogarna. Med takbar, unika rum och mat i världsklass är PM & Vänner Hotel något utöver det vanliga.

Västergatan 10
Telefon 0470-75 97 00
www.pmrestauranger.se/sv/hotel