/ NY CENTRUMLEDARE

NILS

Växjö Citysamverkan AB kan nu meddela att Nils-Petter Nilsson tillträder som ny VD och centrumledare för Växjö City från och med 1 juni 2018. Växjö Citysamverkan bildades på uppdrag från de tre ägarparterna Fastighetsägare i Växjö City, Cityföreningen samt Växjö Kommun år 2007 med uppdrag att utveckla Växjö centrum. Han efterträder Karin Bååth som lämnar sin tjänst den 31 maj 2018.

Lokalprofilen Nils-Petter Nilsson har ett förflutet inom klädbranschen som HR- och IT-ansvarig för Family House och senast kommer han från ett uppdrag på Invacare i Diö. Nils-Petter har ett brinnande intresse för affärsutveckling och ledarskap. ”Det är med spänning jag ser fram emot att få sätta mig in i min nya roll som centrumledare” säger Nils-Petter.

”Nu har vi hittat vår nya kraft, Nils-Petter Nilsson, för att driva den spännande utvecklingen av Växjö centrum vidare till att bli ett vardagsrum 24-7 för våra invånare och besökare. Ett uppdrag som kräver stort engagemang och lyhördhet för att samla alla parter och skapa vårt välkomnande framtida Växjö City.” säger Joachim Widerstedt styrelseordförande i Växjö Citysamverkan AB.

”Jag vill också rikta ett stort tack till vår avgående centrumledare Karin Bååth för hennes otroliga fina arbete det senaste året med att lyfta viktiga frågor och skapa en grund för den fortsatta dilogen och utvecklingen av Växjö City.” fortsätter Joachim.

Mer information:
Nils-Petter Nilsson, 072-350 05 11
Joachim Widerstedt, styrelseordförande Växjö Citysamverkan AB, 070-955 56 21