12 Jun 2017

O’Learys till Växjö

 

OLearys buffe.jpg.1200x630_q85

 

O’Learys satsar på en restaurang med sportaktiviteter i Linnégallerian i centrala Växjö. Restaurangen blir i två plan med entré från Storgatan, bar och restaurang på båda planen och aktiviteter på det övre planet.

– Vi fortsätter att utveckla vår fastighet med starka koncept som bidrar till ökad puls och attraktivitet i Växjö City. O´Learys kommer att skapa en fantastisk mötesplats i bästa cityläge och vi ser fram emot invigningen under 2018. I och med denna etablering är nu hela övervåningen i gallerian uthyrd, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef Agora.

Den svenska restaurangkedjan O’Learys erbjuder mat, dryck och sport i avslappnad miljö. De öppnade sin första restaurang i Göteborg 1988 och har idag över 120 restauranger i Sverige och runt om i världen.

– O’Learys är ett unikt koncept och vi kommer att erbjuda Växjöborna något helt annorlunda. Den nya restaurangen bidrar till ett bredare utbud i Växjös stadskärna, samtidigt som det kommer att finnas möjlighet till en mängd olika aktiviteter för besökarna, säger Rasmus Gustafsson, försäljnings- & marknadschef i JJL Invest som står bakom O’Learys-etableringen i Växjö.

 

Linnegallerian-Vaxjo-exterior-farg