/ PÅSK I VÄXJÖ CITY

banner bella  (1)

SKÄRTORSDAGEN 

Det är dags för Växjö Citys årliga äggjakt och succén är nu tillbaka med fler ägg än någonsin! På skärtorsdagen kommer vi att placera ut hela 400 godisfyllda påskägg runt om i City. En stor del utav dessa (ca 100 stycken) är vinstägg där våra verksamheter har fått möjlighet att lägga i grymma påskpresenter som bara väntar på att bli hittade.

Jakten håller på så länge det finns ägg att hitta! Äggen kommer finnas utspritt bland butiker, restauranger, fik och ute i fysisk miljö/offentliga områden. Varje ägg är fyllt med gottegodis ifrån Hemmakväll och de ägg som är vinstägg innehåller allt ifrån hotellfrukostar, skönhetsprodukter, behandlingar, hårklipp, mode, presentkort, blommor, make-up, mode, fika, badbiljetter, öronhåltagning, smycken osv.

Kika in i evenemanget på Facebook för att få senaste uppdatering och se medverkande butiker: 

https://www.facebook.com/events/204100196860368/

vc_facepaint_insta

SKÄRTORSDAGEN / ANSIKTSMÅLNING PÅ SPEAKERS CORNER

Bli påskfin med ansiktsmålning och häftig glittertatuering! Två stycken målare är på plats 29/3 mellan 12.00 – 15.00 på Speakers Corner.

markus

vc_MAGICMARCUS_insta

PÅSKAFTON / ABRA KADABRA

Magic Markus trollbinder City! Kom och se hans påskshow när han trollar. Inne i Tegnér finns det även chans att skriva en liten hälsning till Blåkulla.

cii