Uncategorized / VÄLKOMMEN HELA HELGEN

Du vet väl om att City erbjuder tid att vara, plats att umgås och lust att shoppa hela helgen?

Lördagar är de rekommenderade öppetiderna för Citys butiker 10-16. Upplev pulsen på Storgatan, upptäck pärlorna längs med tvärgatorna och i Bländapassagen eller njut av butiker, mat och glaskonst längs med Glasgatan (Sandgärdsgatan). Det är gratis att parkera i zon 2 och gratis i zon 1 efter klockan 12 (gäller kommunala parkeringarna). I Affärshuset Tegnér står man alltid 2 timmar gratis oavsett dag och tid – glöm inte att checka in i parkeringsautomaten bara!

Ett 70-tal butiker, caféer och restauranger har söndagsöppet 12-16. Många erbjuder frukost eller brunch, på Kulturparken Småland och Palladium visas utställningar och film, under vår- och sommarmånaderna är det bakluckeloppis på Stortorget. Det finns mycket att njuta av i lugnt tempo. Inte minst varandra. Kommunala zon 1 och zon 2-parkeringar är gratis hela dygnet!

Se alla söndagsöppna butiker (som är anslutna till Växjö Citysamverkan) HÄR. Se alla söndagsöppna caféer och restauranger (som är anslutna till Växjö Citysamverkan HÄR. Se parkeringskarta med information om zoner och avgifter HÄR.

Se under aktuellt och evenemang för årets händelser i Ditt City!